Cramo tuottaa työmaapalveluja NPL:n avulla Kalasatamassa


Redi NPL järjestelmä kehitettiin alunperin Kampin kauppakeskus -projektin yhteydessä ja sen jälkeen järjestelmä on palvellut sadoilla erikokoisilla työmailla. Evianet Solutions Oy ja Cramo Finland Oy allekirjoittivat yhteistyösopimuksen työmaalogistiikan kehittämisestä loppu vuodesta 2015 ja yhteistyö on käynnistynyt Redi-hankkeen lisäksi myös Uuden lastensairaala -projektin sisällä.

Redi-hankkeen sekä ulkoinen että työmaan sisäinen logistiikka hallitaan Cramon toimesta NPL-järjestelmän avulla. NPL-järjestelmä mahdollistaa sen, että jokainen toimitus voidaan ohjata saapuvaksi työmaalle suoraan oikealle purkupaikalle oikea-aikaisesti, jolloin tarpeettomat työmaan sisäiset varastoinnit voidaan minimoida.

Cramo tuottaa Redi-hankkeessa erilaisia työmaapalveluja, joiden kokonaishallinta on NPL:ssä aina työtilauksen tekemisestä sen resurssointiin, töiden raportointiin ja laskutukseen saakka. Työtilasten hallinta on tehty läpinäkyväksi, jolloin tilauksen eri osapuolet voivat seurata työtilauksen etenemistä suoraan NPL-järjestelmästä.

Työturvallisuuden varmistaminen on jatkuva prosessi, jota Redi-hankkeessa hallitaan NPL:ssä olevan havainnointityökalun avulla. Havaintoja tehdään eri henkilöiden toimesta aina silloin kun huomautettavaa ilmenee. NPL pitää sisällään sekä TR- että JP-havaintotyökalun, jotka toimivat myös mobiililaitteilla. Havaintoja voi tehdä mobiililaitteilla offline -tilassa ja heti kun verkkoyhteys toimii, tiedot siirtyvät NPL-järjestelmään, jossa on seurannan ja raportoinnin työkalut.

Lisätietoa NPL-järjestelmästä ja sen tuomista hyödyistä antavat:
- toimitusjohtaja Erkki Ruuska (040 500 9886, erkki.ruuska@evianet.fi)
- logistiikkapäällikkö Tommi Kivimäki (040 702 9075, tommi.kivimaki@cramo.com)